B&B of Arrangement

Naast B&B (bed and breakfast/ kamer met ontbijt, met eigen sanitair en een koffie en thee faciliteit op de kamer) bieden we ook arrangementen. Een gewaardeerd aanbod is het Vol Pension pieterpadarrangement, met smaakvol eenvoudig diner aan huis (in het atelier) en lunchpakket. Volledig onbekommerd verzorgd en perfect voor wandelaars in deze Corona-tijd.

Uw aankomst tijd zal via 06-contact globaal worden gepland. Uw 06-nummer is daarom voor ons van belang. Tussen plusminus 10.00 en 16.30 uur zijn we in principe gesloten.

Ons PieterpadArrangement 

 • Overnachting (met eigen sanitair)
 • Ontbijt
 • Koffie & thee & lekkers op kamer
 • Een diner in het atelier (hollands/oosters/maaltijdsalade, wijn/bier/fris bij te bestellen)
 • Lunchpakket voor volgende dag

TIP: In Frankrijk, Wissant aan zee, is ons vakantiehuis ‘la Girouette’ te huur, slechts 280 km vanaf Breda. Vrij gelegen in leuk dorp met alle voorzieningen op loopafstand. Ook slechts 700 meter van het strand vandaan. Wissant ligt in een beschermd natuurgebied en heeft fantastische wandelmogelijkheden door de achterliggende heuvels, over de kliffen en langs de stranden.

Totale prijs gebaseerd op: Alleen B&B PieterpadArrangement: B&B, Lunch en Dagschotel PieterpadArrangement: B&B, Lunch en 3-gangen-diner
1 persoon 85 Niet mogelijk voor 1 persoon Niet mogelijk voor 1 persoon
2 personen 85 125 excl drankjes 140 excl drankjes
3 personen 120 180 excl drankjes 204 excl drankjes
Lunchpakket per persoon 7,50 Inclusief Inclusief
- let op vanaf heden herfst/wintersluiting seizoen 21/22 -

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een overnachting te reserveren. Volpension (1 of 3-gang is op ALLE dagen mogelijk, bij ons in het kleine atelier.


  Alleen Bed & BreakfastAlleen Bed & Breakfast met lunchpakketPieterpad arrangement met 1 gangPieterpad arrangement met 3 gangen diner


  wandelschoenen

  Neem contact op voor vragen

  Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u met plezier!