Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een overnachting te reserveren.


Ja, heerlijk! Graag met 1-gang variant (€ 55 pp)**Ja, heerlijk! Graag met 3-gangen diner (€ 65 pp)**Nee, alleen Bed & Breakfast (€ 35 pp)**Nee, alleen Bed & Breakfast, met koffie/thee faciliteit op de kamer (37,50 pp)**

Prijs-t-Witte-Voorhuus

B&B of Arrangement

De prijzen zijn de totaalprijzen per kamer afhankelijk van het aantal personen. Naast Bed & Breakfast (kamer met ontbijt) kunt u ook kiezen voor een Arrangement. Voor Pieterpadwandelaars hebben we het PieterpadArrangement (een echte aanrader), en voor creatievelingen het SchildersArrangement.

Kiest u het voordelige PieterpadArrangement dan wordt u verwend met het beste wat Zelhem te bieden heeft, namelijk:

  • Overnachting (met eigen sanitair) met Ontbijt
  • Koffie & thee met lekkers op de kamer
  • Een 'verrassend en echt zeer goed' diner (1- of 3 gangen diner, vis/vlees/vega of glutenvrij) bij 'Eeterij en tapperij de Smoks'
  • Lunchpakket voor de volgende dag

Kiest u voor het exclusief-creatieve SchilderArrangement, dan word het bovenstaande arrangement aangevuld met een ochtend workshop schilderen met privé begeleiding en inclusief materialen, exclusief lunch.

Uw aankomst tijd zal via 06-contact worden gepland. Uw 06-nummer is daarom voor ons van belang. Tussen plusminus 10.00 en 16.30 uur zijn we in principe gesloten, tenzij anders afgesproken is. 

wandelschoenen

Neem contact op voor vragen

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u met plezier!