Links en meer


We kunnen u vele tips geven over de omgeving, bezienswaardigheden, met of zonder de auto. Hiervoor hebben we diverse routekaarten gemaakt.

Een rustig dorp in de Achterhoek, met een aardig marktplein rond de kerk en een goed winkelbestand. In en direct rond het dorp treft u het volgende aan:

Ezelstal      www.ezelstal.com

Theetuin    www.aldenhaeve.nl

Heemtuin   www.thofken.nl

Pluktuin     www.dekruudhof.nl

Museum     www.smedekinck.nl

achterhoeks landschap

Vanuit onze Bed and Breakfast zijn een aantal prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Van elke wandeling of fietstocht is een routekaart beschikbaar.

Ons huis ligt aan het Pieterpad, dus ook delen van deze Lange Afstands Wandelroute (LAW) zijn te bewandelen, eventueel - op afspraak - met halen of brengen naar eind-of beginpunt.

Het is hier ontzetten mooi en afwisselend. Wij genieten zelf ook dagelijks van de natuur, onder andere met onze wandelingen met onze lieve honden Simba, Nora en Maya.


Zelhem

Een rustig dorp in de Achterhoek, met een aardig marktplein rond de kerk en een goed winkelbestand. t Witte Voorhuus ligt in Zelhem aan het Pieterpad en slechts een paar honderd meter van het marktplein af. In en direct rond het dorp treft u het volgende aan:


Overdekt zwembad    www.centrumdebrink.nl

Toeristisch opstappunt     www.recreatieschap.nl/startpunten/top_zelhem.aspx

Ezelstal      www.ezelstal.com

Theetuin    www.aldenhaeve.nl

Heemtuin   www.thofken.nl

Pluktuin     www.dekruudhof.nl

Museum     www.smedekinck.nl

Bloemen