Faciliteiten

Uw verblijf proberen wij zo compleet en aangenaam mogelijk voor u te maken.

Daarom hebben we uw kamer opgemaakt met twee eenpersoons dekbedden. U kunt kiezen uit een 2-persoonsbed of gescheiden slapen met gebruikmaking van het derde bed. Er zijn handdoeken, washandjes, en pantoffels. De kamer heeft een gezellig zitje en een schrijftafel. Er is een dienblad met koffie, thee, chocolademelk en wat lekkers. Bovendien is er gratis WIFI en er is een radio. Beneden bij de ingang kunt u uw (wandel)schoenen achterlaten.

Mocht u desondanks iets missen, vraag er dan terplekke gerust om.

Het gehele huis is overigens rookvrij.

Algemene Voorwaarden

Het gehele huis is een niet-rokers huis.

Aankomsttijd is bij voorkeur tussen half 5 en half 6. Echter, afwijkende tijden kunnen worden afgesproken, mits mogelijk en inpasbaar. Overdag, vanaf half 10-10 uur is de accomodatie in principe gesloten.

Annuleren tot 1 dag voor de gereserveerde datum (16.oo uur) gratis.

Tuin met zitjes is vrij toegankelijk, parkeren gratis, overdekte fietsenstalling.

Pendeldienst is mogelijk (afhankelijk van beschikbaarheid en tegen een toeslag van €15 per rit naar Braamt of Vorden (Pieterpadwandelaars).

 

Omgeving

Vanuit onze Bed and Breakfast zijn een aantal prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Van elke wandeling of fietstocht is een routekaart beschikbaar.

Onze B&B ligt aan het Pieterpad, dus ook delen van deze Lange Afstands Wandelroute (LAW) zijn te bewandelen. Eventueel - af afspraak - met halen of brengen naar eind-of beginpunt.

De regio is afwisselend en erg mooi. Wij genieten dagelijks van de prachtige natuur, en kennen de paden op ons duimpje. Daarnaast kunnen wij u vele tips geven over de wijdere omgeving, bezienswaardigheiden, met of zonder auto te bezoeken. Museum More in Ruurlo is vlakbij en zeer de moeite waard, maar ook Doesburg en Bronkhorst of Zutphen en Lochem zijn het bezoeken waard.

 

Schilderactiviteiten

In het atelier van Corinne Veen zijn vele schilderactiviteiten mogelijk, met of zonder overnachting. Natuurlijk zijn deze te combineren met uw verblijf. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op de cursussite schilderles.info of schildercursus-achterhoek.nl.